Slider

Vast-mobiel integratie

Met de KPN ÉÉN telefooncentrale kun je kiezen uit een aantal gebruikersprofielen. Er is een profiel voor enkel vast bellen (kantoor) en een profiel voor vast-mobiel bellen, kortgezegd VaMo. Vast-mobiel integratie is voor medewerkers die zowel een vast nummer als een mobiel nummer hebben. Of voor medewerkers die geen vast toestel hebben maar wel met een vast nummer bereikbaar willen zijn op hun mobiel.

Vast-mobiel integratie integreert je mobiele toestel op netwerkniveau met de telefooncentrale waardoor elk gesprek via de telefooncentrale verloopt. Daarmee is je mobiele toestel volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. Je bent dan altijd en overal bereikbaar via je vaste en mobiele nummer en voor collega's op het verkorte interne nummer, ook op mobiel .

Met de gebruiksvriendelijke MijnGesprek App kunnen je vast-mobiele gebruikers veel dingen zelf regelen. Bijvoorbeeld de bereikbaarheid van zowel het vaste als het mobiele nummer. En met de app kunnen ze voicemails terugluisteren in willekeurige volgorde.

De voordelen van VaMo

In onderstaande tabel een overzicht van de voordelen van vast-mobiel integratie.

 Mobiel geen integratie Mobiel met vast-mobiel integratie
Integratie met telefooncentrale bij bellen
Met 06-nummer xCheck*
Met persoonlijk zakelijk nummer Niet mogelijk Check
Met algemeen bedrijfsnummer Niet mogelijk Check
Naar verkorte nummers van collega’s Niet mogelijk Check
Integratie met telefooncentrale bij gebeld worden
Op 06-nummer xCheck*
Op vast nummer of verkort nummer Niet mogelijk Check
Vanuit telefooncentrale (bijv. belgroep, callcenter) Niet mogelijk Check
Telefonische beschikbaarheid
Beschikbaarheid inzichtelijk voor collega’s xCheck*

Office Connect – jouw aanspreekpunt voor telecom en IT
Vaste telefonie of mobiele telefonie, jij wilt goed bereikbaar zijn. Office Connect maakt het mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

  • Als je belt met je mobiele toestel, berekenen wij de kosten op basis van de voorwaarden die gelden voor het mobiele abonnement.

  • Als je belt met je vaste toestel berekenen wij de kosten op basis van de voorwaarden die gelden voor het vaste abonnement. Indien je onbeperkt bellen afneemt, bel je met je vaste telefoon onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

Bij het gebruikersprofiel vast-mobiel wordt de belkosten afgerekend afhankelijk van het toestel waarmee gebeld wordt:

Bellen met vast-mobiel integratie

* Elk mobiel gesprek (bellen en gebeld worden) wordt gerouteerd door de telefooncentrale, waardoor collega’s zien of je in gesprek bent.

Scroll naar top