Slider

Online werkplek

Bereikbaar zonder beperkingen met de cloudwerkplek van Office Connect

De tijd van de vaste werkplek is voorbij. Overal bereikbaar zijn voor klanten en collega’s is de nieuwe norm. Je zou je daarvoor niet in allerlei bochten moeten wringen, vinden we. Gelukkig hoeft dat niet; de cloudwerkplek biedt alles wat je nodig hebt.

Altijd bereikbaar voor je klanten

Hoe bereikbaarder je bent, hoe beter je klanten kunt ondersteunen. De cloudwerkplek maakt dat makkelijker dan ooit. Via deze online omgeving heb je altijd toegang tot al je apps en bestanden. En dat zonder de beperkingen van een vast kantoor of vaste werktijden. Waar je ook werkt, je kunt altijd snel reageren op verzoeken. Op die manier worden de lijnen tussen klant en organisatie veel korter.

Effectiever samenwerken met klanten en collega’s

Locatieonafhankelijk samenwerken met collega’s? De cloudwerkplek is er praktisch voor uitgevonden. Neem de populaire online samenwerkingstool Microsoft Teams. In deze omgeving kun je videobellen, chatten, bestanden delen en nog veel meer. De communicatie met klanten en collega’s wordt veel efficiënter en je dienstverlening als geheel sterker.

Beheergemak door automatische updates

Updates houden apps voor bereikbaarheid en productiviteit functioneel en veilig. Met de cloudwerkplek hoef je deze updates niet langer handmatig uit te voeren. Dat gaat namelijk volledig automatisch. Je collega’s werken altijd met de laatste opties en beveiligingsinstellingen. Dat houdt hen bereikbaar en productief, en biedt optimaal gebruiksgemak.

24x7 professionele security

Zakelijke security mag niet worden onderschat. Er is veel ransomware in omloop en hackers zijn verzot op ondermaatse beveiliging. Is je security niet up-to-date, dan loop je flinke risico’s. De cloudwerkplek biedt ook hier uitkomst. Zo profiteer je met de Microsoft 365 Business-cloudwerkplek van geavanceerde securityoplossingen zoals Microsoft Cloud App Security en Microsoft Defender. Kies je voor onze eigen dienst MKB Werkplek, dan monitoren wij je werkplekken op afstand. Handig, want dit verzekert je 24x7 van professionele security zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Kostenefficiëntie door vaste maandelijkse tarieven

Met de cloudwerkplek heb je niet langer te maken met grote investeringen in software, beheer en andere zaken. In plaats daarvan betaal je een vast tarief per werkplek per maand, waarmee je van alle gemakken bent voorzien. Je hebt dus ook maar één factuur en één aanspreekpunt voor alle vraagstukken. Wel zo handig.

De voordelen van de online werkplek van Office Connect

  • Altijd bereikbaar voor je klanten
  • Effectiever samenwerken met klanten en collega’s
  • Beheergemak door automatische updates
  • 24x7 professionele security
  • Kostenefficiëntie door vaste maandelijkse tarieven

Een oplossing voor iedere organisatie

Online werkplekken zijn er in diverse soorten en maten. Van Microsoft-apps tot complete werkplekken; Office Connect voorziet je van alles wat je nodig hebt. Dit zijn de mogelijkheden:

Microsoft365

Microsoft 365

Microsoft 365 biedt de vertrouwde Microsoft Office-programma’s, maar dan als app. Denk aan Word, Excel en PowerPoint. Eveneens inbegrepen is de zakelijk zeer populaire online samenwerkingstool Microsoft Teams. Met Microsoft 365 beschik je over de essentiële tools om overal bereikbaar te zijn.

Microsoft365-business

365 Business

Zoek je een complete cloudwerkplek? Dan zit je goed met Microsoft 365 Business. Deze totaaloplossing omvat alle Microsoft 365-apps, aangevuld met krachtige beheer- en beveiligingsmogelijkheden. Neem Windows InTune, waarmee je eenvoudig alle Windows-werkplekken beheert. Je werkplekken zijn altijd up-to-date en sterk beveiligd. Je collega’s blijven daardoor bereikbaar.

office-connect-300x100

MKB Werkplek

Met onze eigen clouddienst MKB Werkplek profiteer je van een cloudwerkplek op basis van Microsoft 365 Business. Daar bovenop bieden we je diverse diensten waarmee we je werkplekken up-to-date houden. Denk aan configuratie, installatie, monitoring op afstand, support en vervanging. Hierbij wordt je alle werk uit handen genomen, waardoor je veel tijd, geld en moeite bespaart.

Office Connect – jouw aanspreekpunt voor telecom en IT

Zo bereikbaar mogelijk zijn voor klanten, dat wil jij toch ook? Office Connect maakt het mogelijk. Wij voorzien je van toekomstvaste oplossingen en persoonlijk advies in heldere taal. Je wordt hierbij volledig ontzorgd. Je collega’s werken sneller en gemakkelijker én zijn optimaal bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Gratis cloudscanWilt u overal en vanaf elk apparaat toegang tot uw email en bestanden?

Onze engineer brengt voor u gratis in kaart wat migratie naar de cloud voor uw organisatie betekent. De scan is gratis.

Scroll naar top