Slider

INTERNET

Omdat steeds meer applicaties en telefonie in de cloud zijn ondergebracht is voldoende bandbreedte van cruciaal belang. De juiste verbinding is afhankelijk van uw wensen en uw locatie.

Met zakelijk internet van KPN bent u verzekerd van betrouwbaar en razendsnel internet. Zo bent u altijd zorgeloos online. Over het kopernetwerk met xDSL, of over het glasvezelnetwerk.

xDSL
xDSL is de verzamelnaam voor verbindingen over koper, waarmee thuiswerkplekken en kantoorlocaties ontsloten worden. Met de diensten ADSL, (B)VDSL en Vplus verbindt u deze locaties met het internet. 
De kwaliteit en snelheid van een xDSL-verbinding is voornamelijk afhankelijk van de afstand van de aansluiting tot de wijkcentrale of straatkast, maar ook van de kwaliteit van de koperdraad.

Glasvezel
Glasvezel van KPN is snel, veilig en biedt veel mogelijkheden. Glasvezel is als drager bij uitstek geschikt voor het bundelen van meerdere breedbanddiensten en wordt daardoor gezien als een toekomstvaste drager. De capaciteit en kwaliteit zijn veruit superieur aan die van de andere technieken.

Met glasvezel heeft u de beschikking over een schaalbare oplossing. Opschalen kan probleemloos. Wel zo handig als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming: van klein tot groot.

Postcodecheck
Wilt u weten welke snelheid op uw locatie beschikbaar is? Doe dan de postcodecheck!

Klik hier!

Internet 2
glasvezel
Scroll naar top