Slider

CLOUD WERKPLEK

De IT-wereld verandert in een snel tempo. Alle programma's moeten elk moment, vanaf elke locatie en met elk device te benaderen zijn. De Cloud werkplek wordt daarmee een 'must' voor elke organisatie. De juiste oplossing is echter per organisatie verschillend. Hieronder noemen we een aantal mogelijkheden.

• TOEGANKELIJK
• DESKUNDIG ADVIES
• FLEXIBELE OPLOSSINGEN
• HELDERE TAAL

Office 365

Overal werken
Werken is eenvoudiger wanneer u alles bij de hand heeft. Met Office 365 maakt u gebruikt van alle vertrouwde Office programma’s op al uw devices. Of u nu thuis, op het werk of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw bedrijfsgegevens, ook tot uw archief.

Up-to-date
U ontvangt altijd de laatste versie van Office zodra deze beschikbaar is. Met Office Premium installeert elke gebruiker ook nog eens de volledige desktop versie van Office 2016 software op 5 pc's of Mac’s en 5 tablets of smartphones (iPad, iPhone, Android en Windows).

Optimaal samenwerken
U en uw medewerkers werken productiever samen met Office 365. Zo werkt u gemakkelijk samen in 1 document of organiseert u eenvoudig een video-vergadering.

1 TB veilige opslag
Met 1 TB opslag in OneDrive voor Bedrijven beschikt u over een ingebouwde, beveiligde manier voor het opslaan en delen van al uw bestanden.
 

Microsoft 365

Met Microsoft 365 heeft u een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit van Office 365 combineert met geavanceerde beveiligings- en apparaatbeheermogelijkheden om je bedrijf te helpen beschermen. Het bevat Office 365, Windows 10 Pro en Enterprise Mobility + Security. En met het eveneens meegeleverde Windows InTune kun je zowel alle windows werkplekken als de mobiele devices beheren. Hiermee heeft u niet alleen een complete werkplek, maar ook een veilige werkplek.
 

KPN Werkplek

Met de KPN Werkplek maakt u het beheer van de op Microsoft 365 gebaseerde werkplek bijzonder eenvoudig. Zo kunt u per medewerker of groep medewerkers een pakket samenstellen, met vooraf geselecteerde applicaties en alle instellingen die normaal gesproken handmatig moeten worden geconfigureerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lokaal geïnstalleerde programma’s, printer drivers of startmenu aanpassingen. Zelfs lokale servers kunnen worden geïntegreerd met de KPN Werkplek. En als er iets gewijzigd moet worden, stuurt u de wijziging eenvoudig naar alle werkplekken.

device-office365
office365
office365

GRATIS CLOUD SCAN

Wilt u overal en vanaf elk apparaat toegang tot uw email en bestanden?
Wilt u van de hoge kosten voor hardware en systeembeheer af?
Onze engineer brengt voor u gratis in kaart wat migratie naar de cloud voor uw organisatie betekent.
De scan is gratis. U betaalt alleen voorrijkosten:
Binnen een straal van 100 kilometer € 75,00 voorrijkosten. Daarbuiten € 125,00.